Bekkestua Syd II vil bestå av ca. 58 leiligheter med hyggelig utsikt, i hjertet av Bekkestua Sentrum. Bygget vil bestå av handel på de to nederste plan og leiligheter i 5 etasjer. Nye Bekkestua Senter vil bli sammenføyd med en ny handelsdel i Bekkestua Syd II.

Nå har du anledning til å velge fra øverste hylle. Velg den leiligheten som passer deg best ut fra planløsning og areal. Du skal like det stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området du bor i er viktige – de påvirker deg, og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Du kan velge blant leiligheter fra 38 til 200 m2. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. Du kan glede deg til strømregningen kommer – med strenge krav til isolasjon og oppvarmingskilder, vil du oppleve at leiligheten din gir deg et lunt og varmt inneklima med vannbåren gulvvarme fra jordvarmeanlegg.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister. Vår entreprenør er kjent for sin gode håndtering av tilvalgsprosessen og gleder seg til å bygge din nye leilighet i tråd med dine ønsker.