Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi. Det er derfor hyggelig å kunne presentere boligene i Bekkestua Syd 2, et eksklusivt leilighetsprosjekt i sentrum av Bekkestua.

For 2 år siden la vi ut 76 leiligheter på Bekkestua Syd som i løpet av noen hektiske salgsuker ble revet bort. Mange har ventet på neste salgstrinn som ligger på nabotomten, Bekkestua Syd 2. Her blir det rom for ca. 58 leiligheter av høy standard, bygget etter strenge krav til byggeteknisk kvalitet, estetikk og stedstilpasset arkitektur.

I vårt arbeid med eiendommen Bekkestua Syd 2, har vi hatt utstrakt kontakt med mange interessenter til leilighetene. Prosjektet er utformet i tråd med de tilbakemeldinger vi har fått, og det skulle således være mulig å finne en leilighet som passer nettopp dine ønsker for ditt nye hjem. Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. Alle som er kjent på Bekkestua, kjenner mulighetene som byr seg i den umiddelbare nærhet: Godt utvalg av butikker, spisesteder og andre servicefunksjoner, kollektivtrafikk, store turområder og et hyggelig, etablert nabolag.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!